Welke workshops geeft DelicaTAART?

Wij verzorgen ook workshops. Deze komen in onderling overleg tot stand. Wat wilt u leren? Waar wilt u de vaardigheden van onder de knie krijgen? Wat we ook gaan leren, het wordt een gezellige middag of avond en aan het einde gaat u altijd naar huis met iets moois en lekkers dat u zelf gemaakt hebt.

Basis workshop koekjes decoreren

Workshop instagram2.jpg

Tijdens deze workshop gaat u koekjes versieren met royal icing (suikerglazuur). De koekjes zijn al voor u gebakken. We zullen wel het recept van de koekjes doornemen en hoe ze te bakken. Vervolgens zal er uitleg worden geven over royal icing; wat is royal icing, hoe maak je het en hoe wordt het gekleurd. Daarna gaat u zelf aan de slag. U zult verschillende spuittechnieken leren om de koekjes met royal icing te versieren. 

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en wordt in mijn atelier in Maastricht gegeven voor € 40,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de middag gaat u naar huis met een doosje door u zelf versierde koekjes.

Workshop koekjes versieren met Royal Ici

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Mocht u interesse hebben of wilt u deze workshop graag volgen op een eigen locatie (min. 5 personen)? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Basis workshop drip cake

Tijdens deze workshop gaat u een cake vullen, maskeren en decoreren. De cake zal vooraf gebakken zijn zodat we direct aan de slag kunnen met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren en zullen we leren hoe je de drip op de taart aanbrengt. Tot slot mag u de taart naar eigen wens decoreren.

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en wordt in het atelier in Maastricht gegeven voor € 55,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen taart en niet te vergeten een een hoop vaardigheden en technieken.

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Mocht u interesse hebben of wilt u deze workshop graag volgen op een eigen locatie (min. 4 personen)? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Workshop cijfertaart

Tijdens deze workshop gaat u de biscuit/cake voor 2 lagen zelf maken en bakken.  Als de biscuit/cake in de oven staan en staat af te koelen gaan we de romige cheese cream maken. Zodra de biscuit/cake is afgekoeld gaan we hem in de gewenste vorm snijden en opspuiten. Tot slot mag u de taart geheel naar eigen wens decoreren.

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en wordt in het atelier in Maastricht gegeven voor € 45,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen taart die nog lekkerder smaakt omdat u hem zelf hebt gemaakt.

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Mocht u interesse hebben ? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Cijfer 3.jpg

Workshop cupcakes versieren

Tijdens deze workshop gaan de kinderen zelf aan de slag om (de voorgebakken) cupcakes te versieren met fondant. Elk kind krijgt 4 cupcakes om te versieren. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag met de eerste cupcake.  Daarna mogen de overige 3 cupcakes naar eigen wens versierd worden. Aan het einde van de workshop gaan de kinderen naar huis met hun eigen cupcakes. Die ze thuis trots kunnen showen.

De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren voor € 19,50 per kind. Dit is inclusief de cupcakes, ingrediënten, gebruik van materialen en het doosje. Deze workshop kan worden gegeven op een eigen locatie (min. 6 kinderen).

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Mocht u interesse hebben ? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Overige workshops

Bovenstaande workshops zijn de workshops die recent gegeven zijn of waar een datum voor staat. Meeste van deze workshops zijn ontstaan door een vraag van een klant. Schroom dus niet om vrijblijvend contact op te nemen als er een workshop is die u wilt volgen maar er niet tussen staat. Ik denk graag met u mee om er een mooie middag of avond van te maken.