Welke workshops geeft DelicaTAART?

Wij verzorgen ook workshops. Deze komen in onderling overleg tot stand. Wat wilt u leren? Waar wilt u de vaardigheden van onder de knie krijgen? Wat we ook gaan leren, het wordt een gezellige middag of avond en aan het einde gaat u altijd naar huis met iets moois dat u zelf gemaakt hebt.

Workshops in het atelier zijn voor minimaal 4 tot maximaal 6 personen te boeken. Bij grotere groepen kunnen we bespreken of wij bij u op locatie langskomen. 

Basis workshop koekjes decoreren

Tijdens deze workshop gaat u koekjes versieren met royal icing (suikerglazuur). De koekjes zijn al door ons gebakken. We zullen wel het recept van de koekjes doornemen en hoe ze te bakken. Vervolgens zal er uitleg worden geven over royal icing; wat is royal icing, hoe maak je het en hoe wordt het gekleurd. Daarna gaat u zelf aan de slag. U zult verschillende spuittechnieken leren om de koekjes met royal icing te versieren. Maar u gaat vooral lekker zelf aan de slag.

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en wordt in ons atelier gegeven voor € 40,- per persoon. De prijs van de workshop is inclusief alle ingrediënten en gebruik van materialen. Aan het einde van de avond gaat u naar huis met een doosje door u zelf versierde koekjes.

Deze workshop zal gegeven worden op:

Overige workshops

Overige workshops staan momenteel niet gepland. Neem vrijblijvend contact met ons op als u bijvoorbeeld een dripcake wilt maken, cupcakes wilt versieren of als u zelf een ander idee heeft. We denken graag met u mee om er een mooie middag of avond van te maken.

zaterdag 5 september
zaterdag 17 oktober

Aanvang: 13.30 uur.

Andere data zijn in overleg mogelijk indien u met minimaal met 4 personen bent. Neem vrijblijvend contact met ons op om een datum te bespreken. Deze workshop is ook uitermate geschikt om op locatie te geven.

© 2018 DelicaTAART  

Tamara Verheijden 

Tapijnkazerne 24

6211 ME Maastricht  

Info@delicataart.com

KVK73555126                     

BTWnr. NL001838529B57

Volg ons op:

  • w-facebook
  • White Instagram Icon