Welke workshops geeft DelicaTAART?

Bij DelicaTaart kunt u ook workshops volgen. Een overzicht van de workshops die we geven staat hieronder. Wilt u een andere datum of bent u al met meerdere mensen, laat het mij weten en ik ga kijken wat ik voor u kan doen.

 

Wist u dat onderstaande workshops in onderling overleg tot stand zijn gekomen. De klant gaf aan wat ze wilde leren en welke vaardigheden ze onder de knie krijgen wilde krijgen. Aan de hand daarvan hebben we de workshop samengesteld. Schroom dus niet om vrijblijvend contact op te nemen als er een workshop is die u wilt volgen maar er niet tussen staat. Ik denk graag met u mee om er een mooie middag of avond van te maken.

 

Wat we ook gaan leren, het wordt een gezellige middag of avond en aan het einde gaat u altijd naar huis met iets moois en lekkers dat u zelf gemaakt hebt.

Basis workshop koekjes decoreren

Workshop instagram2.jpg

Tijdens deze workshop gaat u koekjes versieren met royal icing (suikerglazuur). De koekjes zijn al voor u gebakken. We zullen wel het recept van de koekjes doornemen en hoe ze te bakken. Vervolgens zal er uitleg worden geven over royal icing; wat is royal icing, hoe maak je het en hoe wordt het gekleurd. Daarna gaat u zelf aan de slag. U zult verschillende spuittechnieken leren om de koekjes met royal icing te versieren. 

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en kost € 40,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Aan het einde van de avond gaat u naar huis met een doosje door u zelf versierde koekjes.

Workshop koekjes versieren met Royal Ici

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op woensdag 26 januari 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.
En woensdag 23 februari 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur met een carnavalsthema.

Basis workshop drip cake

Workshop.jpg

Tijdens deze workshop gaat u een cake vullen, maskeren en decoreren. De cake zal vooraf gebakken zijn zodat we direct aan de slag kunnen met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren en zullen we leren hoe je de drip op de taart aanbrengt. Tot slot mag u de taart naar eigen wens decoreren.

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en kost € 50,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen taart en niet te vergeten een hoop nieuwe vaardigheden en technieken.

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op donderdag 27 januari 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Workshop taart maskeren en bekleden met fondant

Tijdens deze workshop gaat u een biscuit taart vullen, maskeren en decoreren. De biscuit taart zal vooraf gebakken zijn zodat we direct aan de slag kunnen met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren met ganache en zullen we leren hoe de taart te bekleden met fondant. Als er nog tijd over is kan de taart nog naar eigen wens worden gedecoreerd.

De workshop zal ongeveer 3 uur duren voor € 52,50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een eigen taart en met name een hoop vaardigheden en technieken om een taart strak te bekleden met fondant.

Goud zwart instagram.jpg

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op woensdag 9 februari 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Workshop cijfertaart

Cijfer 3.jpg

Tijdens deze workshop gaat u de biscuit/cake voor 2 lagen zelf maken en bakken.  Als de biscuit/cake in de oven staan en staat af te koelen gaan we de romige cheese cream maken. Zodra de biscuit/cake is afgekoeld gaan we hem in de gewenste vorm snijden en opspuiten. Tot slot mag u de taart geheel naar eigen wens decoreren.

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en kost € 45,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen taart die nog lekkerder smaakt omdat u hem zelf hebt gemaakt.

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op woensdag 2 februari 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Kinderworkshop cupcakes versieren

Tijdens deze workshop gaan de kinderen zelf aan de slag om (de voorgebakken) cupcakes te versieren met fondant. Elk kind krijgt 4 cupcakes om te versieren. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag met de eerste cupcake.  Daarna mogen de overige 3 cupcakes naar eigen wens versierd worden. Aan het einde van de workshop gaan de kinderen naar huis met hun eigen cupcakes. Die ze thuis trots kunnen showen.

De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren voor € 19,50 per kind. Dit is inclusief de cupcakes, ingrediënten, gebruik van materialen en het doosje. 

Kinderworkshop.jpg

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Mocht u interesse hebben (min. 6 kinderen)? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.