Welke workshops geeft DelicaTAART?

Bij DelicaTaart kunt u ook workshops volgen. Workshops komen in onderling overleg met u tot stand. De klant gaf aan wat ze wilde leren en welke vaardigheden ze onder de knie krijgen willen krijgen. Aan de hand daarvan zijn de workshop samengesteld. Schroom dus niet om vrijblijvend contact op te nemen als er een workshop is die u wilt volgen maar er niet tussen staat. Ik denk graag met u mee om er een gezellige middag of avond van te maken.

In de maanden juli en augustus worden geen workshops gegeven. Tenzij u zelf met een groep bent van minimaal 5 personen dan kunnen we samen een datum bespreken waarop de workshop plaats zal vinden.

Basis workshop koekjes decoreren

Workshop instagram2.jpg

Tijdens deze workshop gaat u koekjes versieren met royal icing (suikerglazuur). De koekjes zijn al voor u gebakken. We zullen wel het recept van de koekjes doornemen en hoe ze te bakken. Vervolgens zal er uitleg worden geven over royal icing; wat is royal icing, hoe maak je het en hoe wordt het gekleurd. Daarna gaat u zelf aan de slag. U zult verschillende spuittechnieken leren om de koekjes met royal icing te versieren. 

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en kost € 40,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Aan het einde van de avond gaat u naar huis met een doosje door u zelf versierde koekjes.

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op woensdag 5 oktober 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Basis workshop drip cake

Workshop.jpg

Tijdens deze workshop gaat u een cake vullen, maskeren en decoreren. De cake zal vooraf gebakken zijn zodat we direct aan de slag kunnen met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren en zullen we leren hoe je de drip op de taart aanbrengt. Tot slot mag u de taart naar eigen wens decoreren.

De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren en kost € 50,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen taart en niet te vergeten een hoop nieuwe vaardigheden en technieken.

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op donderdag 15 september 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Workshop taart maskeren en bekleden met fondant

Tijdens deze workshop gaat u een biscuit taart vullen, maskeren en decoreren. De biscuit taart zal vooraf gebakken zijn zodat we direct aan de slag kunnen met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren met ganache en zullen we leren hoe de taart te bekleden met fondant. Als er nog tijd over is kan de taart nog naar eigen wens worden gedecoreerd.

De workshop zal ongeveer 3 uur duren voor € 52,50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een eigen taart en met name een hoop vaardigheden en technieken om een taart strak te bekleden met fondant.

Goud zwart instagram.jpg

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op woensdag 7 september 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Volwassen/kind workshop stapeltaartje

Tijdens deze workshop gaan jullie samen maar toch ook alleen een taart maken. U krijgt een ronde taart en het kind (vanaf 7 jaar) een boltaartje. We gaan het taartje vullen, afsmeren en bekleden met fondant. Waarna iedereen zijn eigen creativiteit kan loslaten op de decoratie met de verschillende uitstekers, plungers en mallen.

Aan het einde kunnen we kiezen of we beide taarten stapelen zodat het 1 geheel wordt of dat jullie beide taarten apart willen houden.

De workshop zal ongeveer 2 uur duren en kost € 47,50 per volwassene en € 27,50 per kind. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee/appelsap.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met 2 mooie taarten of 1 gestapelde.  

Momenteel staat er geen datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse, laat het me weten en we kijken samen naar een geschikte datum.

Kinderworkshop cupcakes versieren

Tijdens deze workshop gaan de kinderen zelf aan de slag om (de voorgebakken) cupcakes te versieren met fondant. Elk kind krijgt 4 cupcakes om te versieren. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag met de eerste cupcake.  Daarna mogen de overige 3 cupcakes naar eigen wens versierd worden. Aan het einde van de workshop gaan de kinderen naar huis met hun eigen cupcakes. Die ze thuis trots kunnen showen.

De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren voor € 19,50 per kind. Dit is inclusief de cupcakes, ingrediënten, gebruik van materialen en het doosje. 

Kinderworkshop.jpg

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Mocht u interesse hebben (min. 6 kinderen)? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Ook een erg leuke en geschikte workshop voor een kinderfeestje.

Kinderworkshop boltaartje

Kinderworkshop.jpg

Tijdens deze workshop gaan de kinderen (vanaf 9 jaar) zelf aan de slag met een boltaartje. We gaan het taartje met vullen, afsmeren en bekleden met fondant. Waarna iedereen zijn eigen creativiteit kan loslaten op de decoratie met de verschillende uitstekers, plungers en mallen.

De workshop zal ongeveer 2 uur duren en kost € 27,50 per kind. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en appelsap.

Aan het einde van de workshop gaat ieder kind naar huis met zijn eigen creatie. Dat ze thuis vol trots kunnen laten zien en waar jullie samen van kunnen genieten.  

Momenteel staat er geen datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse, laat het me weten en we kijken samen naar een geschikte datum.

Ook een erg leuke en geschikte workshop voor een kinderfeestje.