top of page

Workshops

Zin in een gezellige middag/avond? Schuif aan bij een van onderstaande workshops. Of als je met een groep van minimaal 5 personen bent plannen samen een datum.

Vintage hart taart

worksh.jpg

Tijdens deze workshop ga je een biscuit vullen, maskeren en decoreren. De cake zal vooraf gebakken zijn zodat je direct aan de slag kunt met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren. Tot slot gaan we de taart vintage opspuiten met sierranden in de kleur die jezelf wilt.

De workshop duurt 2,5 uur en kost € 57,50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met uw eigen vintage taart.

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op:

* woensdag 2 oktober 2024 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Basis workshop koekjes decoreren

Workshop instagram2.jpg

Tijdens deze workshop ga je koekjes versieren met royal icing (suikerglazuur). De koekjes zijn al gebakken. Het recept van de koekjes zal worden doorgenomen en hoe ze te bakken. Er zal uitleg gegeven worden over royal icing; wat is royal icing, hoe maak je het en hoe wordt het gekleurd. Daarna ga je zelf aan de slag.

De workshop duurt 2,5 uur en kost € 45,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met een doosje door je zelf versierde koekjes.

Deze workshop wordt gegeven op:

* woensdag 9 oktober 2024 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Basis workshop drip cake/ feestelijke taart

drip workshop.jpg

Tijdens deze workshop ga je een biscuit vullen, maskeren en decoreren. De cake zal vooraf gebakken zijn zodat je direct aan de slag kunt met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren. Als je wilt brengen we een drip rand aan op de taart. Waarna je de taart naar eigen wens mag gaan versieren.

De workshop duurt 2,5 uur en kost € 55,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met uw eigen taart en niet te vergeten een hoop nieuwe vaardigheden en technieken.

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op:

* woensdag 16 oktober 2024 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Workshop taart maskeren en bekleden met fondant

Tijdens deze workshop ga je een biscuit taart vullen, maskeren en decoreren. De biscuit taart zal vooraf gebakken zijn zodat je direct aan de slag kunnen met het snijden en vullen van de taart. De taart zal gevuld worden met een laag crème en een laag jam. Daarna gaan we de taart maskeren met ganache en zullen we leren hoe de taart te bekleden met fondant. Als er nog tijd over is kan de taart nog naar eigen wens worden gedecoreerd.

De workshop duurt 3 uur en kost € 57,50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigen taart en met name een hoop vaardigheden en technieken om een taart strak te bekleden met fondant.

Goud zwart instagram.jpg

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op:

* woensdag 6 november 2024 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

 

Workshop spuittechnieken

Spuit.jpg

Tijdens deze workshop wordt je uitgelegd hoe een spuitzak en diverse spuit mondjes te gebruiken. Verschillende spuittechnieken zullen worden voorgedaan. Ook het maken van bloemen komt aanbod. 

 

De workshop draait met name om het zien en leren van technieken. Maar je gaat natuurlijk niet met lege handen naar  huis gaan. De net geleerde technieken toepassen ga je toepassen op biscuit pizzapunten, die je uiteraard mee naar huis mag nemen.  

De workshop duurt 2 uur duren en kost € 55,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee.

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op:
* woensdag 30 oktober 2024 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Koekjes decoreren voor kinderen en volwassenen

Tijdens deze workshop ga je koekjes versieren met royal icing (suikerglazuur). Er zal uitleg gegeven worden hoe je met Royal Icing werkt. Daarna ga je zelf aan de slag.

De workshop duurt 1,5 uur en kost € 22,50,- per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie/thee/appelsap.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met een doosje door je zelf versierde koekjes.

Workshop instagram2.jpg

Momenteel staat er geen datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Ben je met minimaal 6 kinderen dan kunnen we samen een datum overleggen.

Volwassen/kind workshop stapeltaartje

Tijdens deze workshop gaan jullie samen maar toch ook alleen een taart maken. U krijgt een ronde taart en het kind (vanaf 7 jaar) een boltaartje. We gaan het taartje vullen, afsmeren en bekleden met fondant. Waarna iedereen zijn eigen creativiteit kan loslaten op de decoratie met de verschillende uitstekers, plungers en mallen.

Aan het einde kunnen we kiezen of we beide taarten stapelen zodat het 1 geheel wordt of dat jullie beide taarten apart willen houden.

De workshop duurt 2 uur en kost € 52,25 per volwassene en € 27,50 per kind. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en koffie/thee/appelsap.

3.jpg

Deze workshop wordt gegeven (bij minimaal 6 deelnemers) op:
* woensdag 23 oktober 2024 van 13.00 uur tot 15.00 uur.

 

Kinderworkshop cupcakes versieren

Tijdens deze workshop gaan de kinderen zelf aan de slag om (de voorgebakken) cupcakes te versieren met fondant. Elk kind krijgt 4 cupcakes om te versieren. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag met de eerste cupcake.  Daarna mogen de overige 3 cupcakes naar eigen wens versierd worden. Aan het einde van de workshop gaan de kinderen naar huis met hun eigen cupcakes. Die ze thuis trots kunnen showen.

De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren voor € 22,50 per kind. Dit is inclusief de cupcakes, ingrediënten, gebruik van materialen en het doosje. 

Afbeelding van WhatsApp op 2024-03-29 om 09.43_edited.jpg

Momenteel staat er geen datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden

Ben je met minimaal 6 kinderen dan kunnen we samen een datum overleggen.

Ook een erg leuke en geschikte workshop voor een kinderfeestje.

Kinderworkshop boltaartje

Kinderworkshop.jpg

Tijdens deze workshop gaan de kinderen (vanaf 9 jaar) zelf aan de slag met een boltaartje. We gaan het taartje vullen, afsmeren en bekleden met fondant. Waarna iedereen zijn eigen creativiteit kan loslaten op de decoratie met de verschillende uitstekers, plungers en mallen.

De workshop zal ongeveer 2 uur duren en kost € 27,50 per kind. Dit is inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen en appelsap.

Aan het einde van de workshop gaat ieder kind naar huis met zijn eigen creatie. Dat ze thuis vol trots kunnen laten zien en waar jullie samen van kunnen genieten.  

Momenteel staat er geen datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Ben je met minimaal 6 kinderen dan kunnen we samen een datum overleggen.

Ook een erg leuke en geschikte workshop voor een kinderfeestje.

bottom of page