Veel gestelde vragen

Wat kost een taart bij  DelicaTAART?

Voor elke taart wordt een individuele offerte opgemaakt. Zodat er rekening kan worden gehouden met uw wensen. Starttarief is € 5,- per taartpunt per persoon. Afhankelijk van de gewenste vulling kan een taart per taartpunt duurder worden. 

Vraagt de gewenste taart veel handwerk dan zal hier nog een toeslag op komen voor arbeidstijd. Bijvoorbeeld bij een taart die bedekt is met handgemaakte bloemen op draad.

Wanneer dien ik te bestellen bij DelicaTAART? 

De minimale besteltijd voor een taart, is één week voor de gewenste leverdatum. Hoe groter de taart en hoe specifieker de wensen, hoe langer de besteltermijn wordt. Dit omdat DelicaTAART alle taarten handmatig met veel liefde maakt en werkt met verse producten. Dit vraagt een gedegen planning en tijd. 

Wacht met het bestellen van een bruidstaart dan ook niet te lang. Hoe ruimer de tijd tot de bruiloft hoe beter we aan al uw wensen kunnen voldoen. Van het samen afstemmen van de gewenste smaken tot de presentie. 

Waarom is er een minimaal aantal personen bij  DelicaTAART voor een taartbestelling?

Minimaal aantal personen voor een taartbestelling is 20 personen. Het maken van een verse taart is zeer arbeidsintensief. Daardoor zijn wij genoodzaakt een minimale afname aan te houden. Kleinere taart kunt u natuurlijk bestellen maar dan zijn wij genoodzaakt de kosten voor een taart van 20 personen in rekening te brengen.

Het minimaal aantal stuks voor bijgebak verschilt per gebak soort. 

Bezorgt DelicaTAART?

Taarten dienen door uzelf te worden afgehaald. Dit kan alleen op afspraak. 

Betreft het een bruidstaart dan leveren wij die bij voorkeur zelf af op de locatie. Het liefste zetten wij de taart dan ook graag op de juiste plek. Zodat wij kunnen toezien op een optimale presentatie.

© 2018 DelicaTAART  

Tamara Verheijden 

Tapijnkazerne 24

6211 ME Maastricht  

Info@delicataart.com

KVK73555126                     

BTWnr. NL159547854B01 

  • w-facebook
  • White Instagram Icon