top of page

Veel gestelde vragen

Wat kost een taart bij  DelicaTAART?

Weddingshoot-296.jpg

Die vraag is in het algemeen niet te beantwoorden. De prijs van een taart is afhankelijk van vele verschillende factoren. Zoals het aantal personen, de vulling en het handwerk dat er bij komt kijken. Een taart bedekt met handgemaakte bloemen is heel mooi, maar kost veel meer tijd dan een neutrale taart. Wilt u weten hoeveel uw droomtaart kost? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Wanneer dien ik te bestellen bij DelicaTAART? 

De minimale besteltijd voor een taart, is één week voor de gewenste leverdatum. Hoe groter de taart en hoe specifieker de wensen, hoe langer de besteltermijn wordt. Dit omdat DelicaTAART alle taarten handmatig met veel liefde maakt en werkt met verse producten. Dit vraagt een gedegen planning en tijd. 

Wacht met het bestellen van een bruidstaart dan ook niet te lang. Hoe ruimer de tijd tot de bruiloft hoe beter we aan al uw wensen kunnen voldoen. Van het samen afstemmen van de gewenste smaken tot de presentie. 

Bezorgt DelicaTAART?

Taarten dienen door uzelf te worden afgehaald. Dit kan alleen op afspraak. 

Betreft het een bruidstaart dan leveren wij die bij voorkeur zelf af op de locatie. Het liefste zetten wij de taart dan ook graag op de juiste plek. Zodat wij kunnen toezien op een optimale presentatie.

bottom of page