Hoe is DelicaTAART ontstaan 

       en wie zit achter DelicaTAART

Mag ik mezelf even voorstellen ik ben Tamara Verheijden. Ik ben het creatieve brein en de wapperende handjes van Delicataart.

In 2003 heb ik de HEAO bedrijfseconomie afgerond. En ben ik direct enthousiast aan de slag gegaan in het bedrijfsleven. Ik maakte gestaag carrière. 

In 2016 kwam mijn privé leven totaal op zijn kop te staan. Waardoor ik het plezier in mijn werk verloor en het mij geen energie meer opleverde.

Ik wilde totaal iets anders gaan doen. Iets positiefs, waar ik tevens andere mensen blij mee kan maken. Ik wilde achter mijn bureau vandaan en meer in aanraking komen met de mooie dingen in het leven.

Tot 2016 bakte ik vaker voor eigen genot. Door alle gebeurtenissen ben ik deze hobby totaal uit het oog verloren. Maart 2018 heb ik weer een keer mijn eigen verjaardagstaart gebakken en uitgedeeld aan collega’s. Een collega stelde mij de vraag of ik dat vaker deed. Toen nog niet wetende wat die vraag bij mij te weeg zou brengen.

Toen ik ging nadenken over mijn toekomst moest ik opeens aan de vraag van de collega denken en het enthousiasme dat me overspoelde toen ik hem mijn antwoord gaf. “Ik bak heel graag. Ondanks de spanning, brengt een vorm van ontspanning. Ik probeer graag iets nieuws en vind het super gaaf om er iets creatiefs van te maken. Dat is dus totaal iets anders dan dat ik nu dagelijks mee bezig ben.”

Gestimuleerd door dit gevoel ben ik me er meer in gaan verdiepen en vond een dagopleiding van één jaar waarin alle facetten van Cake design en decoratie tot een eigen zaak aanbod komt. Toen wist ik het; dit is de weg die ik wil inslaan. Niet meer kiezen voor alles wat anderen van mij verwachten, maar doen waar ik gelukkig van wordt.

Vanaf juli 2019 mag ik mijzelf officieel Cake designer noemen. Na het succesvol afronden van mijn opleiding door het presenteren van een complete zoete tafel.

Mijn doelstelling is dat ik werk met plezier en daar ook nog andere mensen gelukkig mee kan maken. Het leven is zo kort dat je er het maximale uit moet halen zolang je kan.

Mijn droom is om uw droom taart te mogen maken.

© 2018 DelicaTAART  

Tamara Verheijden 

Tapijnkazerne 24

6211 ME Maastricht  

Info@delicataart.com

KVK73555126                     

BTWnr. NL001838529B57

Volg ons op:

  • w-facebook
  • White Instagram Icon