top of page
FJ208787_edited.jpg

Hoe is DelicaTAART ontstaan 

       en wie zit achter DelicaTAART

Mag ik mezelf even voorstellen ik ben Tamara Verheijden. Ik ben het creatieve brein en de wapperende handjes van Delicataart.

In 2003 heb ik de HEAO bedrijfseconomie afgerond. En ben ik direct enthousiast aan de slag gegaan in het bedrijfsleven.

In 2016 kwam mijn privé leven totaal op zijn kop te staan. Waardoor ik anders tegen mijn werk ben gaan aankijken.

Ik wilde totaal iets anders gaan doen. Iets positiefs, waar ik tevens andere mensen blij mee kan maken. Ik wilde achter mijn bureau vandaan en in aanraking komen met de mooie dingen van het leven.

Tot 2016 bakte ik vaker voor mezelf. Door mijn werk en alle gebeurtenissen eromheen ben ik deze hobby totaal uit het oog verloren. Maar in 2018 heb ik weer een keer mijn eigen verjaardagstaart gebakken en uitgedeeld aan collega’s. Een collega stelde mij de vraag of ik dat vaker deed. Toen nog niet wetende wat die vraag bij mij te weeg zou brengen.

Nadenkende over mijn toekomst moest ik opeens aan de vraag van de collega denken en het enthousiasme dat me overspoelde toen ik hem mijn antwoord gaf. “Ik bak heel graag. Ondanks de spanning, brengt het een vorm van ontspanning. Ik probeer graag iets nieuws en vind het het aller leukste om er iets creatiefs van te maken.”

Gestimuleerd door dit gevoel ben ik me er meer in gaan verdiepen en vond een dagopleiding van één jaar waarin alle facetten van Cake design en decoratie tot een eigen zaak aanbod komt. Toen wist ik het; dit is de weg die ik wil inslaan. Ambachtelijke taarten en gebak maken die ik geheel afstem op de wensen van de klant. 

Vanaf juli 2019 mag ik mijzelf officieel Cake designer noemen. Na het succesvol afronden van mijn opleiding door het presenteren van een complete zoete tafel.

Ik ben toen direct met mijn eigen bedrijf begonnen in een werkruimte van 12m2 op de Tapijnkazerne in Maastricht.

Delicataart-3.jpg

Vanaf september 2021 mag ik weer een nieuw hoofdstuk toevoegen aan mijn bakdroom. Vanaf dat moment beschik ik over een bakwinkel met bakbenodigdheden en bakmaterialen. Ook geef ik workshops. Daarnaast blijft het bekende concept bestaan: taarten, cupcakes en gebak worden op bestelling op maat gemaakt.

Mijn doelstelling is dat ik werk met plezier en daar ook nog andere mensen gelukkig mee kan maken. Het leven is zo kort dat je er het maximale uit moet halen zolang je kan.

Mijn droom is om uw droom taart te mogen maken.

bottom of page