Wat zijn de mogelijkheden bij DelicaTAART?

Wij verzorgen graag uw taart en zoete tafel. Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn. Bij alle onderdelen geldt: Een andere idee? Vraag gerust. Wij denken graag met u mee om uw droomtaart mogelijk te maken.

Uw bestelling wordt met veel liefde, verse ingrediënten en uniek op ambachtelijke wijze voor u gemaakt. Houdt daarom rekening met een minimale bestel termijn van 1 week. Bruidstaarten dienen ruim van te voren besteld te worden. 

Mocht u een bestelling willen plaatsen; wees op tijd. 

Taarten

Onze taarten worden gemaakt van génoise cake. Dit is een Italiaanse sponge cake vernoemd naar de stad Genua en is geassocieerd met de Italiaanse en Franse keuken. Het is een cake met hele eieren, vrij mager. Het grootste deel van zijn smeuïgheid is van de eierdooiers. De rest van een klein beetje gesmolten boter.

We werken met drie lagen vulling. De smaken van de vulling kunt u geheel naar eigen wens invullen. Vaak is minimaal één van de lagen een laag crème en één laag vers fruit.

Enkele smaken waaraan u kunt denken:

* Aardbei   

* Kersen 

* Frambozen

* Blauwe bessen

* Gezouten karamel

* Mokka

Taarten worden gemaakt voor minimaal 20 personen. Het maken van een verse taart is zeer arbeidsintensief. Daardoor zijn wij genoodzaakt een minimale afname aan te houden. Kleinere taarten kunt u natuurlijk bestellen, maar dan zijn wij genoodzaakt de kosten voor een taart van 20 personen in rekening te brengen.

Wilt u weten hoeveel uw droomtaart kost? Stuur ons een mail en wij geven u zo snel mogelijk een offerte. 

Het is altijd mogelijk een foto te sturen om te laten zien wat uw wens is. De foto dient slechts als inspiratiebron, wij maken taarten namelijk nooit letterlijk na. Het is een uniek met de hand gemaakt product. 

Bijgebak

Zoete tafels bestaan uit diverse soorten bijgebak. Daar hoeft niet perse een taart bij. Een zoete tafel kan een mooie basis zijn voor het zoete gedeelte van een high tea. U kunt geheel zelf beslissen uit welk gebak u een zoete tafel wilt samenstellen .

* Cupcakes (min. 6 stuks)

* Cake pops (min. 10 stuks)

* Koekjes met Royal Icing (min. 20 stuks)

* Dadel truffels

* Macarons (min. 15 stuks)

* Havermout koeken (min. 10 stuks)

* Monchou taartjes (min. 6 stuks)

Gebak kan ook los worden besteld met een minimale afname. Voor prijzen stuur een mail naar info@delicataart.com en wij geven u zo snel mogelijk een persoonlijke offerte. 

Voorbeelden:

© 2018 DelicaTAART  

Tamara Verheijden 

Tapijnkazerne 24

6211 ME Maastricht  

Info@delicataart.com

KVK73555126                     

BTWnr. NL001838529B57

  • w-facebook
  • White Instagram Icon