top of page

Wat zijn de mogelijkheden bij DelicaTAART?

DelicaTaart verzorgt graag uw taart en zoete tafel. Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn. Bij alle onderdelen geldt: Een andere idee? Vraag gerust. Ik denk graag met u mee om uw droomtaart mogelijk te maken.

Uw bestelling wordt met veel liefde, verse ingrediënten en uniek op ambachtelijke wijze voor u gemaakt. Houdt daarom rekening met een minimale bestel termijn van 1 week. Bruidstaarten dienen ruim van te voren besteld te worden. 

Mocht u een bestelling willen plaatsen; wees op tijd. 

Taarten

De taarten worden gemaakt van génoise cake. Dit is een Italiaanse sponge cake vernoemd naar de stad Genua en is geassocieerd met de Italiaanse en Franse keuken. Het is een cake met hele eieren, vrij mager. Het grootste deel van zijn smeuïgheid is van de eierdooiers. De rest van een klein beetje gesmolten boter.

 

Een taart heeft drie lagen vulling. De smaken van de vulling kunt u geheel naar eigen wens invullen. Vaak is minimaal één van de lagen een laag crème en één laag vers fruit.

Enkele smaken waaraan u kunt denken:

Gele bruidstaart dwarsdoorsnee stukje2.j

* Aardbei   

* Kersen 

* Bastogne 

* Pistache

* Lemon curd

* Frambozen

* Blauwe bessen

* Champagne

* Oreo

* Gezouten karamel

* Mokka

* Chocolade 

* Sinaasappel curd

Vegan gebak of gebak waarbij wij rekening houden met een allergie of allergeen behoren ook tot de mogelijkheden. Er dient hierbij rekening mee gehouden te worden dat in de keuken wel met alle ingrediënten gewerkt wordt en sporen dus niet uitgesloten kunnen worden. Maar ik denk graag met u mee over speciale dieet wensen.

Wilt u weten hoeveel uw droomtaart kost? Klik op de button "Offerte aanvragen" en ik stuur u zo snel mogelijk een mail met een geheel vrijblijvende persoonlijke offerte. Wilt u uw wensen verduidelijken middels een foto dan ontvangen ik  die graag per mail. Let wel; de foto dient slechts als inspiratiebron, ik maak taarten namelijk nooit letterlijk na. Ik maak een uniek met de hand gemaakt product. 

Bijgebak

Zoete tafels bestaan uit diverse soorten bijgebak. U kunt geheel zelf beslissen uit welk gebak u een zoete tafel wilt samenstellen .

Gebak kan ook los besteld worden. Klik op de button "Offerte aanvragen" en ik stuur u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende persoonlijke offerte. 

Hieronder een overzicht van het gebak dat DelicaTaart onder andere aanbieden. Ander idee? Neem contact met me op en ik kijk graag of het tot de mogelijkheden behoort.

* Cupcakes (min. 6 stuks)

* Cake pops (min. 6 stuks)

* Koekjes met Royal Icing (min. 20 stuks)

* Dadel truffels

* Muffins (min. 6 stuks)

* Macarons (min. 12 stuks)

* Havermout koeken (min. 6 stuks)

* Monchou taartjes (min. 6 stuks)

* Brownie (min. 6 stuks)

Sprookjesvrouw instagram.jpg
havermoutkoeken web.jpg

Havermout koeken per post

Het is ook mogelijk om havermout koeken per post te ontvangen. Hoe makkelijk kan het zijn. Zin in iets lekkers maar geen zin om te wachten tot de postbode is geweest?

De havermout koeken worden verstuurd in ecologische graskartonnen doos die door de brievenbus past. Per 6 stuk voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

U kunt kiezen uit havermout koeken met choco pinda's, gezouten pinda's, cranberries of een mix.

bottom of page