Wat zijn de mogelijkheden bij DelicaTAART?

Wij verzorgen graag uw taart en zoete tafel. Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn. Bij alle onderdelen geldt: Een andere idee? Vraag gerust. Wij denken graag met u mee om uw droomtaart mogelijk te maken.

Uw bestelling wordt met veel liefde, verse ingrediënten en uniek op ambachtelijke wijze voor u gemaakt. Houdt daarom rekening met een minimale bestel termijn van 1 week. Bruidstaarten dienen ruim van te voren besteld te worden. 

Mocht u een bestelling willen plaatsen; wees op tijd. 

Taarten

Onze taarten worden gemaakt van génoise cake. Dit is een Italiaanse sponge cake vernoemd naar de stad Genua en is geassocieerd met de Italiaanse en Franse keuken. Het is een cake met hele eieren, vrij mager. Het grootste deel van zijn smeuïgheid is van de eierdooiers. De rest van een klein beetje gesmolten boter.

We werken met drie lagen vulling. De smaken van de vulling kunt u geheel naar eigen wens invullen. Vaak is minimaal één van de lagen een laag crème en één laag vers fruit.

Enkele smaken waaraan u kunt denken:

* Aardbei   

* Kersen 

* Bastogne 

* Frambozen

* Blauwe bessen

* Gezouten karamel

* Mokka

Vegan taarten of taarten waarbij wij rekening houden met een allergie of allergeen kunt u ook bij ons bestellen. Er dient hierbij rekening mee gehouden te worden dat in de keuken wel met alle ingrediënten gewerkt wordt, maar wij denken graag met u mee over speciale dieet wensen.

Wilt u weten hoeveel uw droomtaart kost? Klik op de button "Offerte aanvragen" en wij sturen u zo snel mogelijk een mail met een geheel vrijblijvende persoonlijke offerte. Wilt u uw wensen verduidelijken middels een foto dan ontvangen wij die graag per mail. Let wel; de foto dient slechts als inspiratiebron, wij maken taarten namelijk nooit letterlijk na. Wij maken een uniek met de hand gemaakt product. 

Bijgebak

Zoete tafels bestaan uit diverse soorten bijgebak. U kunt geheel zelf beslissen uit welk gebak u een zoete tafel wilt samenstellen .

Gebak kan ook los besteld worden. Klik op de button "Offerte aanvragen" en wij sturen u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende persoonlijke offerte. 

Hieronder een overzicht van het gebak dat wij onder andere aanbieden. Ander idee? Neem contact met ons op en wij kijken graag of het tot de mogelijkheden behoort.

* Cupcakes (min. 6 stuks)

* Cake pops (min. 10 stuks)

* Koekjes met Royal Icing (min. 20 stuks)

* Dadel truffels

* Muffins (min. 6 stuks)

* Macarons (min. 15 stuks)

* Havermout koeken (min. 6 stuks)

* Monchou taartjes (min. 6 stuks)

* Brownie (min. 6 stuks)

Havermout koeken per post

Vanaf nu is het ook mogelijk om havermout koeken per post te ontvangen. Hoe makkelijk kan het zijn. Zin in iets lekkers maar geen zin om te wachten tot de postbode is geweest? De havermout koeken worden verstuurd in ecologische graskartonnen dozen die door de brievenbus passen. Per 6 stuk voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

Je kunt kiezen uit havermout koeken met choco pinda's, gezouten pinda's of cranberries.

© 2018 DelicaTAART  

Tamara Verheijden 

Tapijnkazerne 24

6211 ME Maastricht  

Info@delicataart.com

KVK73555126                     

BTWnr. NL001838529B57

Volg ons op:

  • w-facebook
  • White Instagram Icon