Eindejaarsaanbieding

De herfst begint inmiddels al weer aardig in te treden en de tekenen zijn duidelijk: het wordt koud. Een tijd van hoosbuien en loopneuzen. Gelukkig ook een tijd van warmte en gezelligheid. Voor die warme momenten in de koude maanden heeft DelicaTAART een paar heerlijke verwennerijen voor u in de aanbieding die gelden tot het einde van het jaar.

Gingerbread huisje

Zin in een creatieve middag alleen of met meerderen? Dan is dit leuke pakket de perfecte basis. Je ontvangt de zes panelen om van gingerbread dit huisje te bouwen. Het recept van de Royal Icing (suikerglazuur) is toegevoegd, net als de beschrijving hoe het te bouwen. Incl. kleine verassingen.

Vanaf daar kun je helemaal los gaan. Laat je het huisje besneeuwd en wit of maak je hem mooi gekleurd met bijvoorbeeld smarties of ander lekkers. Het is helemaal aan jou om er jouw huisje van te maken. 

Gingerbread huisje bestellen? Geef onder aan in deze pagina je bestelling door.                             € 14,- p.s.

Dadel truffels

Ook in de aanbieding twee soorten dadel truffels. In zakjes van 100 gram.

* Zoet: Dadels met cacaopoeder

* De luxe: Dadels met amandel, rozijnen, honing en kokos

Dadel truffels zoet bestellen? Geef onder aan in deze pagina je bestelling door.                              € 6,45 p.z.

Dadels truffels de luxe bestellen? Geef onder aan in deze pagina je bestelling door.                       € 6,45 p.z.

Kleine taartjes

De komende maanden staan weer bol van de etentjes. Wil je bij ontvangst bij de koffie of als dessert een eerlijk gebakje dat vol van smaak is en niet te machtig of overheersend? Dan hebben wij 2 heerlijke smaak opties voor u. De taartjes zijn 6cm doorsnee en verkrijgbaar in:

* Fris en fruitig; vulling sinaasappelcrème

* Zoet en kruidig; vulling pure ganache met speculaaskruiden en gezouten karamel.

Deze gebakjes zijn (in principe) per 6 stuks te bestellen. Hoeveel van welke smaak mag u zelf bepalen. 

Doosje kleine taartjes bestellen? Geef onder aan in deze pagina je bestelling door.                     € 13,50 p.d.

Meringue schuimpjes

De donkere wolken verdwijnen als u in deze luchtige meringue schuimpjes bijt. Verkrijgbaar in de smaken vanille en/of koffie. In zakjes van 6 stuks.

Meringue schuimpjes bestellen? Geef onder aan in deze pagina je bestelling door.                        € 1,50 p.z.

Havermout M&M koekjes

Koekje bij de koffie? Of gewoon tussen door omdat het kan? Deze smeuïge koekjes, gemaakt van havermout met M&M's worden voor u per stuk gebakken. 

Havermout M&M koekje bestellen? Geef onder aan in deze pagina je bestelling door.                   € 1,75 p.s.

Wilt u de feestdagen iets extra's en persoonlijks geven dat kan met voor u op bestelling gedecoreerd gebak. Van cup cakes tot gestapelde taarten met bloemen, van cake pops tot complete zoete tafels. Kijk eens rond op de website en neem contact op. DelicaTAART denkt graag met u mee. Wacht hiermee niet te lang, want vol is helaas vol. 

Wilt u een bestelling plaatsen? Dat kan met onderstaand formulier. Wij bakken als vers voor u. Daarom minimaal 2 werkdagen van tevoren uw bestelling doorgeven. Als wij uw bestelling ontvangen laten wij u zo spoedig mogelijk de factuur toekomen. Zodra deze betaald is, is uw bestelling definitief. En zullen wij zorgen dat op de door u aangegeven datum en tijd uw bestelling klaar ligt.

Bestelling eindejaarsaanbieding plaatsen

© 2018 DelicaTAART  

Tamara Verheijden 

Tapijnkazerne 24

6211 ME Maastricht  

Info@delicataart.com

KVK73555126                     

BTWnr. NL001838529B57

Volg ons op:

  • w-facebook
  • White Instagram Icon